Over De Keuken Kameleon

Welkom bij De Keuken Kameleon, dé specialist in het creëren van een nieuwe look voor jouw keuken of interieur. Met meer dan 30 jaar ervaring staan wij garant voor vakmanschap en kwaliteit.

Ben je toe aan een frisse wind in jouw keuken? Wij helpen je graag met het ontwerpen en realiseren van een nieuwe frisse look van jouw keuken. Of wil je jouw interieur een nieuwe uitstraling geven met een prachtige wandprint? Ook daarvoor ben je bij ons aan het juiste adres.

Daarnaast bieden wij ook de mogelijkheid om jouw ramen te voorzien van matglasfolie. Dit zorgt niet alleen voor meer privacy, maar geeft ook een stijlvolle uitstraling aan jouw woning.

Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of maak een afspraak in onze showroom in Hapert. Samen creëren we de perfecte look voor jouw keuken, interieur of ramen!

Daarnaast bieden wij ook de mogelijkheid om vrijblijvend bij de klant thuis te komen. U kunt kiezen uit meer dan 300 designs, kleuren en structuren van onze professionele interieurfolie.

Onze Diensten

interieurfolie

keukenwrap

bar gewrapt met interieurfolie

interieurfolie

wandprints

interieurfolie

Bij ons bent u aan het juiste adres voor het professioneel laten wrappen van uw keuken en het aanbrengen van interieurfolie in uw woning. Als specialist in keukenwrap en interieurfolie, bieden wij een breed scala aan mogelijkheden om uw interieur een nieuwe look te geven.

Wij zorgen ervoor dat uw keuken er weer als nieuw uitziet door het aanbrengen van hoogwaardige wrapfolie. Of het nu gaat om het renoveren van bestaande keukenkastjes of het restylen van uw complete keuken, wij staan voor u klaar met onze expertise en creativiteit.

Daarnaast kunnen wij ook interieurfolie aanbrengen op verschillende oppervlakken in uw woning, zoals muren, deuren, meubels en trappen. Met interieurfolie kunt u eenvoudig en snel een nieuwe sfeer creëren in uw interieur, zonder dat daar ingrijpende verbouwingen voor nodig zijn.

Kortom, als u op zoek bent naar een specialist in keukenwrap en interieurfolie, bent u bij ons aan het juiste adres. Wij denken graag met u mee over de mogelijkheden en zorgen ervoor dat uw interieur weer helemaal naar uw wensen is. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of een vrijblijvende offerte.

matglasfolie

Wij zijn uw toonaangevende expert op het gebied van het aanbrengen van matglasfolie voor zowel particuliere als zakelijke klanten. Met jarenlange ervaring en expertise in het vak, kunnen wij u voorzien van hoogwaardige matglasfolie op maat gemaakt voor elke ruimte.

Matglasfolie is een veelzijdige oplossing voor het creëren van privacy, het verminderen van inkijk en het toevoegen van een stijlvolle uitstraling aan uw ramen, deuren en glazen wanden. Onze folie is eenvoudig aan te brengen en kan gemakkelijk worden verwijderd zonder schade aan het glas achter te laten.

Of u nu op zoek bent naar matglasfolie voor uw kantoor, winkel, restaurant of woning, wij hebben de juiste oplossing voor u. Wij staan graag voor u klaar om u te adviseren over de beste folie voor uw specifieke behoeften en om deze vakkundig aan te brengen voor een perfect resultaat.

Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie en een vrijblijvende offerte. Laat De Keuken Kameleon u helpen om uw ruimte te transformeren met onze hoogwaardige matglasfolie!

Naadloos fotobehang

Welkom bij onze website, dé specialist in het aanbrengen van naadloos fotobehang. Wij zijn gespecialiseerd in het creëren van unieke en op maat gemaakte muurdecoraties die een echte eyecatcher vormen in iedere ruimte.

Met ons naadloos fotobehang kunnen wij elk gewenst ontwerp realiseren, van prachtige landschappen tot abstracte patronen. Op professionele wijze zorgen wij ervoor dat het behang perfect op maat wordt aangebracht. Zo krijgt uw ruimte een strakke en gepersonaliseerde uitstraling.

Of het nu gaat om een kantoor, winkel, restaurant of woning, wij denken graag met u mee over de mogelijkheden voor het aanbrengen van naadloos fotobehang. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of een vrijblijvende offerte. Wij kijken ernaar uit om samen met u een unieke en sfeervolle muurdecoratie te creëren.

Wij wrappen keukens, badkamers en …

30+ jaar ervaring

Vakmanschap & Kwaliteit

Meer dan 300 design mogelijkheden

100+ tevreden klanten

Kom langs in onze showroom in Hapert

Wil jij ook snel een vrijblijvende afspraak maken?

Neem dan contact met ons op via info@dekeukenkameleon.nl