Wandprints

Welkom bij onze website, dé specialist in het aanbrengen van naadloos fotobehang en textielframes. Wij zijn gespecialiseerd in het creëren van unieke en op maat gemaakte muurdecoraties die een echte eyecatcher vormen in iedere ruimte.

Met ons naadloos fotobehang en textielframes kunnen wij elk gewenst ontwerp realiseren, van prachtige landschappen tot abstracte patronen. Op professionele wijze zorgen wij ervoor dat de eyecatcher perfect op maat wordt aangebracht. Zo krijgt uw ruimte een strakke en gepersonaliseerde uitstraling.

Of het nu gaat om een kantoor, winkel, restaurant of woning, wij denken graag met u mee over de mogelijkheden voor het aanbrengen van wandprints. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of een vrijblijvende offerte. Wij kijken ernaar uit om samen met u een unieke en sfeervolle muurdecoratie te creëren.

Verschil tussen naadloos fotobehang en textielframes

Wij bieden twee manieren aan om uw wand te voorzien van een fraaie wandprint: naadloos fotobehang en textielframes. Maar wat zijn de verschillen?

Bij naadloos fotobehang brengen wij een afbeelding uit een stuk aan. De afbeelding heeft een linnenstructuur en is zeer sterk. We kunnen dit desgewenst van plafond tot plint aanbrengen. De ondergrond dient wel glad te zijn en mag niet teveel zuigen. Stopcontacten en andere elementen worden netjes verwerkt in de print.

Bij een textielframe wordt er een frame op de muur geplaatst waar een doek met een pees in gespannen wordt. Dit frame kan ook van plafond tot plint geplaatst worden en is vrijwel onbeperkt in z’n lengte. De muur hoeft niet glad te zijn. Echter kunnen stopcontacten die achter het doek vallen niet meer gebruikt worden. Een extra voordeel van een textielframe is dat het doek na verloop van tijd tegen beperkte kosten gewisseld kan worden waardoor de ruimte weer een hele nieuwe uitstraling kan krijgen.

 

airtex-muurprint-fotobehang-interieurstyling
airtex-muurprint-fotobehang-interieurstyling
airtex-muurprint-fotobehang-interieurstyling
airtex-muurprint-fotobehang-interieurstyling
airtex-muurprint-fotobehang-interieurstyling

Onze Diensten

interieurfolie

keukenwrap

bar gewrapt met interieurfolie

interieurfolie

wandprints

Wil jij ook snel een vrijblijvende afspraak maken?

Neem dan contact met ons op via info@dekeukenkameleon.nl